coachingsprogramma-patienten-yakult-test

Gratis coachingsprogramma voor uw patiënten

Met digitale Yakult drinktest van 4 weken!

Dit gratis coachingsprogramma werd ontwikkeld om u als gezondheidsprofessional te helpen uw patiënten extra ondersteuning te bieden naast de consultaties! Een nieuwe levensstijl aannemen met gezonde voedings- en beweeggewoonten kan niet van de ene dag op de andere! Het is daarentegen een project op lange termijn, waar actieve coaching en personalisatie een must zijn. Met dit nieuwe coachingsprogramma* kan u uw patiënten gratis extra ondersteuning bieden.

Ons team van diëtisten heeft dit gratis programma van 3 maanden ontwikkeld met handige tips, visueel materiaal én de nieuwe digitale Yakult-test*. De inhoud van het programma wordt aangepast aan het profiel van de patiënt, zodat het toegankelijk is voor zowel (jong)volwassenen en senioren, voor sporters en minder sportievelingen! Patiënten worden tijdens het programma aangemoedigd om naar de consultaties te gaan en bij vragen zeker contact met u op te nemen. Consultaties vormen namelijk de basis van een kwalitatieve, gepersonaliseerde en degelijke hulpverlening. Deze coaching is er enkel op gericht om consultaties aan te vullen; het is niet de bedoeling om het programma buiten deze context te volgen.

Concreet ontvangen de patiënten die u inschrijft 2 tot 3 nieuwsbrieven per week met een brede waaier aan onderwerpen, gebaseerd op drie pijlers: gezonde eetgewoonten, voldoende fysieke activiteit en me-time! Wat mogen ze verwachten?

  • Praktische geheugensteuntjes
  • Wetenschappelijk onderbouwde informatie
  • Leuke weetjes & tips bij darmongemakken
  • Advies rond voedingsmiddelen
  • Antwoorden op veelgestelde vragen
  • Interviews met experten

Hiernaast kunnen ze tijdens het coachingsprogramma ook deelnemen aan de digitale Yakult drinktest*. De patiënt ontvangt 2 keer, met een interval van enkele dagen, bonnen voor een gratis 8-pack Yakult, bij aankoop van 1 pack Yakult naar keuze. Het komt er dus op neer dat uw patiënt 4 weken lang Yakult aan een voordelig tarief  kan uitproberen. OPGEPAST, de digitale bonnen moeten afgedrukt worden. Aangezien elke bon slechts eenmalig afgedrukt kan worden, raden we uw patiënten aan via een computer, die aangesloten is aan een printer, op de bonnen te klikken in de nieuwsbrief. Zodat de bon ook onmiddellijk afgedrukt kan worden.

Hierna wordt hij uitgenodigd om, volledig anoniem, een korte digitale vragenlijst in te vullen en zo zijn/haar Yakult-ervaring met ons te delen (wat is hun mening over het product en hoe evolueerde hun stoelgang consistentie (Bristol Stool Chart)? Met deze peiling willen we de wetenschappelijke vooruitgang van Yakult ondersteunen.

 

Heeft u reeds patiënten ingeschreven? Hoe vindt u het coachingsprogramma? Deel HIER uw feedback zodat we u en uw patiënten nog beter kunnen ondersteunen.

Sneek peak van enkele nieuwsbrieven

De eenmalige inschrijving verloopt eenvoudig en volledig veilig. De privacy wordt gegarandeerd, alsook de conformiteit met de Europese wetgeving m.b.t. de beveiliging van persoonlijke gegevens en de GDPR. Wanneer u een patiënt inschrijft, ontvangt hij/zij een eerste nieuwsbrief om zijn/haar inschrijving al dan niet te bevestigen.

 

Programme de coaching et test Yakult

 

Nog geen patiënten ingeschreven?

U kunt een onbeperkt aantal patiënten inschrijven,

via onderstaande knop!

 

SCHRIJF UW PATIËNT IN

*De papieren versie van de Yakult-test wordt hierbij vervangen. De nieuwe digitale test geeft patiënten, die last hebben van voorbijgaande darmproblemen, de mogelijkheid om na 2 keer twee weken lang het effect van Yakult te beoordelen.