coachingsprogramma-patienten-yakult-test

Gratis coachingsprogramma voor jouw patiënten

Met digitale Yakult drinktest!

Dit gratis coachingsprogramma werd ontwikkeld om jou als gezondheidsprofessional te helpen jouw patiënten extra ondersteuning te bieden naast de consultaties! Een nieuwe levensstijl aannemen met gezonde voedings- en beweeggewoonten kan niet van de ene dag op de andere! Het is daarentegen een project op lange termijn, waar actieve coaching en personalisatie een must zijn. Met dit nieuwe coachingsprogramma* kan je jouw patiënten gratis extra ondersteuning bieden.

 

Bestel hieronder motivatiekaarten en coupons voor je patiënten. Via de QR-code op de motiavtiekaarten kunnen je patiënten zich inschrjiven voor het programma.

 

BESTEL KAARTEN & COUPONS

 

Ons team van diëtisten heeft dit gratis programma van 6 weken ontwikkeld met handige tips, visueel materiaal én de Yakult drinktest*. De patiënt zal bij de start een keuze maken tussen 2 profielen:

 • Voor een betere darmgezondheid en levensstijl. In slechts enkele weken tijd ontvangen patiënten interessante tools om darmbewuster door het leven te gaan, met tips voor een evenwichtig voedingspatroon en voldoende fysieke activiteit. Ze kunnen Yakult gratis uitproberen en beoordelen.
 • Voor patiënten met een sportieve levensstijl. Met aangepast voedingsadvies en basisinformatie rond voedingsstoffen, immuniteit en de wederzijdse invloed van darmen en fysieke activiteit. Ze kunnen Yakult gratis uitproberen en beoordelen.

 

Patiënten worden tijdens het programma aangemoedigd om naar de consultaties te gaan en bij vragen zeker contact met jou op te nemen. Consultaties vormen namelijk de basis van een kwalitatieve, gepersonaliseerde en degelijke hulpverlening. Deze coaching is er enkel op gericht om consultaties aan te vullen; het is niet de bedoeling om het programma buiten deze context te volgen.

Concreet ontvangen de patiënten 2 tot 3 nieuwsbrieven per week met een brede waaier aan onderwerpen, gebaseerd op drie pijlers: gezonde eetgewoonten, voldoende fysieke activiteit en darmgezondheid!

Wat mogen ze verwachten?

  • Praktische geheugensteuntjes
  • Wetenschappelijk onderbouwde informatie
  • Leuke weetjes & tips bij darmongemakken
  • Advies rond voedingsmiddelen
  • Antwoorden op veelgestelde vragen
  • Interviews met experten

   

  Hiernaast kunnen ze tijdens het coachingsprogramma ook deelnemen aan de Yakult drinktest*. Als gezondheidsprofessional ontvangt je via de post motievatiekaarten en coupons die je vervolgens overhandigt aan patiënten die het programma zullen volgen. Zo kunnen ze Yakult één week lang gratis uitproberen.

  Tijdens het programma worden de deelnemers  uitgenodigd om, volledig anoniem, enkele korte vragen in te vullen en zo hun ervaring met ons te delen. Met deze peiling willen we het coachingsprogramma optimaliseren. 

  Hebben jouw patiënten al meegedaan? Dan zijn we ook benieuwd naar jouw mening! Deel HIER je feedback.

  Sneek peak van enkele nieuwsbrieven

    

   De patiënt schrijft zich zelf in, via de QR-code op de motivatiekaarten. Deze motivatiekaarten kan je gratis bestellen als gezondheidsprofessional. De eenmalige inschrijving door de patiënt is eenvoudig en volledig veilig. De privacy wordt gegarandeerd, alsook de conformiteit met de Europese wetgeving m.b.t. de beveiliging van persoonlijke gegevens en de GDPR.

   De patiënt schrijft zich zelf in via de QR-code op de motivatiekaarten.
   Bestel dus snel nieuwe motivatiekaarten en coupons, dan ontvang je ze via de post!

    

   BESTEL JE MOTIVATIEKAARTEN

   Wil je toch graag dat je patiënt zich vandaag nog inschrijft en heb je geen motivatiekaarten? Dat kan via deze link.
   Of vraag om deze QR-code te scannen.

   *De Yakult Drinktest geeft patiënten, die last hebben van voorbijgaande darmproblemen, de mogelijkheid om het effect van Yakult te beoordelen. Hiervoor bezorgen we jou coupons door via de post, die u vervolgens kunt overhandigen aan de patiënten en cliënten die deelnemen aan het coachingsprogramma. Zo kunnen ze gratis Yakult uitproberen gedurende één week (opgepast, één enkele coupon per deelnemende patiënt of cliënt).