coachingsprogramma-patienten-yakult-test

Gratis coachingsprogramma voor uw patiënten

Met digitale Yakult drinktest!

Dit gratis coachingsprogramma werd ontwikkeld om u als gezondheidsprofessional te helpen uw patiënten extra ondersteuning te bieden naast de consultaties! Een nieuwe levensstijl aannemen met gezonde voedings- en beweeggewoonten kan niet van de ene dag op de andere! Het is daarentegen een project op lange termijn, waar actieve coaching en personalisatie een must zijn. Met dit nieuwe coachingsprogramma* kan u uw patiënten gratis extra ondersteuning bieden.

 

 

SCHRIJF UW PATIËNT IN

 

Ons team van diëtisten heeft dit gratis programma van 6 weken ontwikkeld met handige tips, visueel materiaal én de Yakult drinktest*. De patiënt zal bij de start een keuze maken tussen 2 profielen:

 • Voor een betere darmgezondheid en levensstijl. In slechts enkele weken tijd ontvangen patiënten interessante tools om darmbewuster door het leven te gaan, met tips voor een evenwichtig voedingspatroon en voldoende fysieke activiteit. Ze kunnen Yakult gratis uitproberen en beoordelen.
 • Voor patiënten met een sportieve levensstijl. Met aangepast voedingsadvies en basisinformatie rond voedingsstoffen, immuniteit en de wederzijdse invloed van darmen en fysieke activiteit. Ze kunnen Yakult gratis uitproberen en beoordelen.

 

Patiënten worden tijdens het programma aangemoedigd om naar de consultaties te gaan en bij vragen zeker contact met u op te nemen. Consultaties vormen namelijk de basis van een kwalitatieve, gepersonaliseerde en degelijke hulpverlening. Deze coaching is er enkel op gericht om consultaties aan te vullen; het is niet de bedoeling om het programma buiten deze context te volgen.

Concreet ontvangen de patiënten die u inschrijft 2 tot 3 nieuwsbrieven per week met een brede waaier aan onderwerpen, gebaseerd op drie pijlers: gezonde eetgewoonten, voldoende fysieke activiteit en darmgezondheid!

Wat mogen ze verwachten?

  • Praktische geheugensteuntjes
  • Wetenschappelijk onderbouwde informatie
  • Leuke weetjes & tips bij darmongemakken
  • Advies rond voedingsmiddelen
  • Antwoorden op veelgestelde vragen
  • Interviews met experten

   

  Hiernaast kunnen ze tijdens het coachingsprogramma ook deelnemen aan de Yakult drinktest*. U ontvangt via de post motievatiekaarten en coupons die u vervolgens overhandigt aan patiënten en cliënten die het programma zullen volgen. Zo kunnen ze Yakult een weken lang gratis uitproberen.

  Tijdens het programma worden de deelnemers  uitgenodigd om, volledig anoniem, enkele korte vragen in te vullen en zo zijn/haar Yakult-ervaring met ons te delen. Met deze peiling willen we de wetenschappelijke vooruitgang van Yakult ondersteunen.

  Heeft u reeds patiënten ingeschreven? Dan zijn we ok benieuwd naar uw mening over dit programma.  Deel HIER uw feedback zodat we u en uw patiënten nog beter kunnen ondersteunen.

  Sneek peak van enkele nieuwsbrieven

    

   De eenmalige inschrijving is eenvoudig en volledig veilig. De privacy wordt gegarandeerd, alsook de conformiteit met de Europese wetgeving m.b.t. de beveiliging van persoonlijke gegevens en de GDPR. Wanneer u een patiënt inschrijft, ontvangt hij/zij een eerste nieuwsbrief om zijn/haar inschrijving te bevestigen. Pas dan zal het programma starten.

    

   Nog geen patiënten ingeschreven?
   U kunt een onbeperkt aantal patiënten inschrijven,
   via onderstaande knop!

    

   SCHRIJF UW PATIËNT IN

   *De Yakult Drinktest geeft patiënten, die last hebben van voorbijgaande darmproblemen, de mogelijkheid om het effect van Yakult te beoordelen. Hiervoor sturen we u coupons door via de post, die u vervolgens kunt overhandigen aan de patiënten en cliënten die deelnemen aan het coachingsprogramma. Zo kunnen ze gratis Yakult uitproberen gedurende één week (opgepast, één enkele coupon per deelnemende patiënt of cliënt).