Dagboek voor uw patiënten

In 4 weken tijd naar een darmbewust voedingspatroon

Het belang van gezonde darmen wordt steeds duidelijker uit wetenschappelijk onderzoek. Maar hoe wordt dit aangepakt in de praktijk? Met doelgericht advies, zoals in dit dagboek. Patiënten en cliënten kunnen er rechtstreeks mee aan de slag, samen met uw ondersteuning.

Door het grote succes van het online coachingsprogramma met digitale Yakult drinktest en de vele vragen van collega-diëtisten, ontwikkelde Yakult Science for health dit dieetdagboek voor uw patiënten. Het werd door en voor diëtisten gemaakt, ter ondersteuning van de consultaties. U kan hier 10 gratis exemplaren bestellen, om meteen uit de delen  aan patiënten en cliënten.

 

Dagboek: 4 uitdaging in 4 weken tijd

Het dagboek wordt onderverdeeld in 4 weken met praktisch voedingsadvies. Aan elke week is een uitdaging gekoppeld, om stapsgewijs bewuster om te gaan met het voedingspatroon en de levensstijl. Een opvolging door een gezondheidsprofessional blijft echter essentieel voor een succesvol resultaat! De vier uitdagingen?

  • Week 1: Dagelijks voldoende groenten en fruit eten
  • Week 2: Zorgen voor een optimale hydratatie
  • Week 3: Voldoende fysieke activiteit inplannen
  • Week 4: Volkoren granen en peulvruchten integreren in het voedingspatroon

Hieraan kunnen ook persoonlijke doelstellingen vastgekoppeld worden. Er werd plaats voorzien voor advies van de gezondheidsprofessional, voor eigen notities, alsook om de vorderingen bij te kunnen houden.
Bekijk het dagboek online >

 

 

BESTEL HET DAGBOEK HIER


en krijg gratis 10 exemplaren toegestuurd