yakult-test

De Yakult-test geeft patiënten die last hebben van voorbijgaande darmproblemen, de mogelijkheid om twee weken lang het effect van Yakult te beoordelen. In 2017 namen nieuwe patiënten deel aan de test. Hieruit bleek opnieuw dat Yakult nuttig is om de symptomen te verlichten.

Binnenkort wordt de Yakult-test volledig vernieuwd en geïntegreerd in een gratis coachingsprogramma voor uw patiënten! De papieren versie van de test wordt digitaal. Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrieven! De huidige Yakult-test blijft nog enkele weken ter beschikking, of zolang de voorraad strekt.

 

Bestel een set testen voor je patiënten via het onderstaande formulier. Elke set bevat 10 testen. De test bestaat uit:

  • een folder met uitleg voor de patiënten,
  • een bon voor de gratis flesjes Yakult
  • een anonieme vragenlijst die de patiënt aan het einde van de test ingevuld zal terugsturen.

Je patiënten moeten twee weken lang en zonder onderbreking iedere dag een flesje Yakult drinken. Daarna vullen ze een vragenlijst in die ze terugsturen naar Yakult België. In de korte vragenlijst kan de patiënt zijn mening geven over de test en over de effecten op de darmtransit (Bristolschaal).

Aanvraagformulier voor de Yakult-drinktest

Resultaten: Betere ontlasting, minder symptomen

Photo de montagne

NAAR DE RESULTATEN

Vragen of opmerkingen?

Neem contact op met de wetenschappelijke afdeling van Yakult Belgium. Telefonisch op het nummer 0800 13 621 of via mail infoscience@yakult.be