De Yakult-test geeft patiënten die last hebben van voorbijgaande darmproblemen, de mogelijkheid om twee weken lang het effect van Yakult te beoordelen. In 2017 namen nieuwe patiënten deel aan de test. Hieruit bleek opnieuw dat Yakult nuttig is om de symptomen te verlichten.

 

Nog niet ingeschreven ?

Bestel een set testen voor je patiënten via het onderstaande formulier.

Elke set bevat tien testen. De test bestaat uit een folder met uitleg voor de patiënten, een bon voor de gratis flesjes Yakult en een anonieme vragenlijst die de patiënt aan het einde van de test ingevuld zal terugsturen.

Je patiënten moeten twee weken lang en zonder onderbreking iedere dag een flesje Yakult drinken. Daarna vullen ze een vragenlijst in die ze terugsturen naar Yakult België.

In de korte vragenlijst kan de patiënt zijn mening geven over de test en over de effecten op de darmtransit (Bristolschaal).

 

 

Aanvraagformulier voor de Yakult-drinktest

Resultaten : Betere ontlasting, minder symptomen

Feedback welkom!

Yakult België verzamelt de kwalitatieve gegevens van de test (de gegevens worden anoniem verzameld op basis van de antwoorden van je patiënten). We willen de resultaten met jullie delen in een gedetailleerd rapport.

Met jullie hulp kunnen we blijven werken aan de ontwikkeling van de Yakult-test. Hartelijk dank en blijf je patiënten motiveren om mee te doen!

 

Vragen of opmerkingen?

Neem contact op met de wetenschappelijke afdeling van Yakult Belgium.
Telefonisch op het nummer 0800 13 621 of via mail  infoscience@yakult.be