10de editie van internationaal Yakult symposium

Dit jaar viert Yakult de 10de editie van haar internationaal symposium (IYS) voor experten die actief bezig zijn met pro- en prebiotica. Na vier jaar noodgedwongen onderbreking door het corona virus, heeft Yakult het genoegen u te mogen verwelkomen in het mooie Milaan. Op 13 en 14 oktober 2022 zal het spectaculaire National Science Museum Leonardo da Vinci ook een leer- en discussieplatform zijn, waar diverse aspecten van probiotica en darmmicrobiota aan bod zullen komen. Inschrijven kunt u alvast vandaag!

Yakult koos als thema: “Microbiota and Probiotics: Changes and Challenges”

Onderzoek over de darmmicrobiota leveren steeds meer resultaten op die het enorme potentieel van microbioom-gestuurde interventies onderbouwen. Toch roept deze nieuwe kennis, zoals steeds, ook weer andere vragen op en brengt ze nieuwe uitdagingen met zich mee.

In een prachtige historische setting die baanbrekende wetenschap uit het verleden eert, nodigen we u uit om de wetenschap van de toekomst te bespreken. Hoe kunnen nieuwe inzichten met betrekking tot het darmmicrobioom ons helpen om te blijven pionieren met efficiënte en veilige toepassingen? Hoe de nog onbeantwoorde vragen over de probiotische werkingsmechanismen, de persoonsgebonden variaties en de leeftijdsgebonden wijzigingen aan te pakken?

Twee dagen lang komen experten van over heel de wereld hun werk en inzichten met u delen. Naast de plenaire sessies met de sprekers die de “Changes” en “Challenges” van de verschillende onderwerpen zullen belichten is er ruimte voor poster presentaties. Het wetenschappelijk comité zal er 6 selecteren voor een Flash Talk.

Het programma voorziet ook ruim de tijd voor informele uitwisselingen en een bezoek aan het museum op donderdag ochtend.

We kijken ernaar uit u in Milaan te mogen verwelkomen om de discussies te verrijken en uw werk te ontdekken!

Vanwege alle Europese Yakult Science Members

Milaan, Italië

INSCHRIJVEN